Een nieuw Vialta-hoofdstuk

Gepubliceerd op 22 april 2021 om 01:01

Al meer dan 30 jaar zorgt Vialta voor een overvloed aan sfeer en gezelligheid op concerten en repetities, maar ook onder de koorleden zelf. Een sfeer die je alleen maar kan koesteren. Maar zelfs na al die jaren kan er plots heel veel veranderen ...

Begin dit jaar (2021) kwam onze dirigent, Sander Le Roy, met het voorstel om het Hoogstraatse kinderkoor Jubilate te gaan leiden. Het bestuur ging al snel mee in het verhaal om Vialta uit te breiden naar 4 koren: Vialtini, Kinderkoor Vialta, Jeugdkoor Vialta en Kamerkoor Vialta.

Het begin van een nieuw en mooi hoofdstuk.

Deze uitbreiding is uiteraard het ideale moment om ook op andere zaken te vernieuwen. Leo Darquennes, een trouw koorlid, heeft voor ons een nieuw en prachtig logo ontworpen.

De laatste jaren is Vialta al te vinden geweest op meerdere social-media kanalen, maar vanaf nu beschikken we ook terug over een eigen website met alle info over onze koren en onze werking.

Voor sommigen is dit alles een nieuw begin, voor anderen een vernieuwing van wat ze kenden, maar voor Vialta is dit meer dan ooit een verderzetting van wat we zo graag doen…

Samen zingen op niveau in een geweldige en vriendschappelijke sfeer!

Logo Vialta koren Hoogstraten