Inschrijven


Op deze pagina vindt u informatie over de inschrijving bij onze kinder- en jeugdkoren. Indien u interesse hebt om te zingen in het kamerkoor, vragen we u om een mail te sturen naar kamerkoor@vialta.be.

 

Kinderen en jongeren die zin hebben om te zingen in onze koren, mogen heel de maand september vrij de repetities bijwonen. We vragen u om volgend formulier in te vullen zodat we u kunnen contacteren over de eerste repetities. >> Interesseformulier
Eind september vragen we u om definitief in te schrijven en het lidgeld te storten. Dit lidgeld bedraagt €40 en €25 vanaf het tweede kind uit hetzelfde gezin. Een verzekering bij Koor&Stem is inbegrepen in het lidgeld.

Omdat elk kind welkom is bij de Vialta kinder- en jeugdkoren, willen we graag melden dat Stad Hoogstraten voor kwetsbare gezinnen tussen kan komen in de onkosten voor deelname aan vrije tijd. Check https://www.hoogstraten.be/vrijetijdscheque.

We repeteren in de Graanschuur van internaat 't Spijker.

Vialtakoren staat voor zangplezier en kwaliteit. Onze ervaren dirigenten laten de kinderen zingen met een goede zangtechniek en streven naar een mooi resultaat tijdens concerten. Regelmatig bijwonen van de repetities en concerten is daarvoor vanzelfsprekend. Er wordt elke vrijdag gezongen, behalve in de vakanties.

 

Indien u bijkomende vragen heeft, kan u ons steeds contacteren via het contactformulier op deze website.